• زبان فارسی
  • English
اکسیر سلامت
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
    • درباره ما
    • همکاران ما
    • همکاری با ما
  • همایش ها
  • دوره های آموزشی
  • اخبار
  • تماس با ما
  • نظرسنجی
  • انتشارات
  • نمایشگاه
  • ثبت نام ورود
  • زبان فارسی
  • English

وضعیت آلودگی هوا در روز های اخیر

  • صفحه اصلی
  • انتشارات
  • وضعیت آلودگی هوا در روز های اخیر
کتابها
  • اعلام قیمت ۱۰ محصول پرمصرف در میادین میوه و تره‌بار تهران اعلام قیمت ۱۰ محصول پرمصرف در میادین میوه و تره‌بار تهران
  • بوی نامطبوع در تهران بوی نامطبوع در تهران
  • غذاهایی که برای پوست شما بد می باشد؟ قسمت اول غذاهایی که برای پوست شما بد می باشد؟ قسمت اول
  • غذاهایی که برای پوست شما بد می باشد؟ قسمت دوم غذاهایی که برای پوست شما بد می باشد؟ قسمت دوم
  • چگونه می توان از جوش خلاص شد؟ چگونه می توان از جوش خلاص شد؟
  • به چه مقدار کالری روزانه شما نیاز دارید؟ به چه مقدار کالری روزانه شما نیاز دارید؟
  • چطور میتونیم در مدت زمان کم سریعتر لاغر بشیم؟ چطور میتونیم در مدت زمان کم سریعتر لاغر بشیم؟
  • امروز در کدام استان ها باران و برف خواهد آمد؟ امروز در کدام استان ها باران و برف خواهد آمد؟
  • ۵ راه برای زیبا ماندن ۵ راه برای زیبا ماندن
  • وضعیت آلودگی هوا در روز های اخیر وضعیت آلودگی هوا در روز های اخیر
  • چگونه می توانم فشار خون خود را ثابت نگه دارم؟ چگونه می توانم فشار خون خود را ثابت نگه دارم؟
  • چگونه می توانم فشار خون خود را ثابت نگه دارم؟ قسمت دوم چگونه می توانم فشار خون خود را ثابت نگه دارم؟ قسمت دوم
  • سبک زندگی سالم سبک زندگی سالم
  • چگونه ورزش در آینده هنگام سالمندی از سلامتی محافظت می کند؟ چگونه ورزش در آینده هنگام سالمندی از سلامتی محافظت می کند؟
  • وضعیت آنفولانزا در روز های اخیر وضعیت آنفولانزا در روز های اخیر
  • عادات سالم برای کمک به جلوگیری از آنفولانزا عادات سالم برای کمک به جلوگیری از آنفولانزا
  • ۵ راه برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا ۵ راه برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
  • چگونه می توانیم در خانه به وزن مناسب برسیم؟ چگونه می توانیم در خانه به وزن مناسب برسیم؟
  • ۵ غذای برتر برای رشد مو قسمت اول ۵ غذای برتر برای رشد مو قسمت اول
  • ۵ غذای برتر برای رشد مو قسمت دوم ۵ غذای برتر برای رشد مو قسمت دوم

وضعیت آلودگی هوا در روز های اخیر

وضعیت آلودگی هوا در روز های اخیر

وضعیت آلودگی هوا در روز های اخیر

 

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته و با افزایش آلودگی هوا، ۱۵۴۱ نفر به دلیل بیماری‌های قلبی و تنفسی به مراکز اورژانس مراجعه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره آمار مراجعین بیماران تنفسی و قلبی طی ۲۴ ساعت گذشته به بخش اورژانس مراکز درمانی به دلیل آلودگی هوا اظهار داشت: در استان‌های اصفهان و البرز، شاهد بیشترین مراجعه کنندگان به مراکز اورژانس بوده‌ایم و به طور کلی ۱۵۴۱ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته به مراکز اورژانس مراجعه کردند.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۵۷۰ نفر به دلیل بیماری‌های تنفسی و ۹۷۱ نفر به دلیل بیماری‌های قلبی به این مراکز مراجعه کرده‌اند، گفت: استان تهران با ۱۰۵۱ مراجعه در صدر آمار قرار دارد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور افزود: استان‌های تهران و مرکزی در رده‌های بعدی مراجعات بیماران قلبی و تنفسی قرار گرفته‌اند.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، وی توضیح داد: در استان های اصفهان، البرز، تهران و مرکزی به ترتیب ۲۹۵، ۱۶۵، ۱۰۵۱ و ۳۱ نفر به بخش اورژانس مراکز درمانی مراجعه کردند.

خالدی تاکید کرد: به هموطنان خصوصا گروه‌های حساس توصیه می‌شود در صورت امکان از تردد غیرضروری خودداری کرده و در صورت تردد و حضور در اماکن عمومی نیز از ماسک‌های استاندارد استفاده کنند.

دکتر سیدعلی جوادموسوی اظهار داشت: عوارض آلودگی هوا به ۲ دسته آنی و طولانی مدت تقسیم می‌شود که کاهش سیستم ایمنی بدن و افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند آسم، برونشیت و سرطان از جمله عوارض طولانی مدت این معضل است.

وی با اشاره به اینکه عوارض طولانی با توجه به نوع آلودگی هوا در مناطق مختلف، متفاوت می‌باشد، اظهار داشت: آلودگی هوا می‌تواند در کودکان سبب آسم و در زنان باردار سبب سقط جنین یا زایمان زودرس شود.

جوادموسوی ادامه داد: عطسه، سرفه، آبریزش بینی، گلودرد، خلط و تنگی نفس از جمله عوارض آنی آلودگی هوا می‌باشد. این عوارض برای همه مردم است، اما برای کسانی که بیماری ریوی دارند می‌تواند بیشتر باشد و آلودگی هوا سبب تشدید بیماری این افراد می‌شود.

مصرف مایعات اثر آلودگی هوا را کاهش می‌دهد

وی به اقداماتی که سبب کاهش عوارض آلودگی هوا می‌شود، اشاره کرد و گفت: مصرف مایعات به خصوص آب از جمله کارهایی است که می تواند اثر آلودگی هوا را کاهش دهد.

این فوق تخصص بیماری‌های ریوی به مردم توصیه کرد از سبزیجات و میوه‌جات تازه استفاده شود و از ورزش در فضای آزاد و پارک‌ها در این روزها بشدت پرهیز کنند.

جوادموسوی با اشاره به اینکه بیماران، کودکان، سالمندان و مادران باردار از جمله افرادی هستند که بیشتر در معرض عوارض آلودگی هوا قرار دارند، گفت: این افراد در روزهای آلوده از منازل خارج نشوند. همچنین به خانواده‌ها توصیه کرد که پنجره‌های خانه‌ها را باز نگذارند و در صورت امکان از تهویه در منازل استفاده کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مردم توصیه کرد در روزهای آلوده اصلا سیگار و قلیان مصرف نکنند و حتما در روزهای آلوده از ماسک استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه برخی پزشکان معتقدند که مصرف ویتامین های C و E هم می‌تواند در کاهش عوارض ریوی در روزهای آلوده، کمک کننده باشد، گفت: مردم با استفاده از ماسک و انجام اقدامات بیان شده تا حدی از عوارض آلودگی هوا بکاهند.

جواد موسوی به نقش مردم در کاهش آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: مردم هم باید در کاهش آلودگی مشارکت داشته باشند و این کار فقط وظیفه دولت نیست و مردم هم باید نقش خودشان را ایفا نمایند.

 

حسن مهرعلی، مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: خوردن آب به میزان فراوان، مصرف میوه و سبزی تازه و خوردن شیر و مغزها در هوای آلوده عوارض سوء آلایندگی را به حداقل می‌رساند.

 

به گزارش سلام نو، مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی راهکارهای بهداشتی مقابله با آلودگی هوا را تشریح کرد و گفت: آلودگی هوا یکی از علل پنهان در بروز بیماری‌ها است و مردم باید توصیه‌های حفاظتی در شرایط آلوده را جدی بگیرند.

حسن مهرعلی افزود: هوای شهرهای اراک و ساوه در استان مرکزی به‌دلیل وارونگی هوا و افزایش میزان غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های سنی حساس ناسالم است و توصیه می‌شود که افراد دارای نقص سیستم ایمنی، بیماران مزمن، سالنندان، کودکان و زنان باردار از حصور در فضاهای شهری خودداری کنند و در صورت مشاهده علایمی چون سرفه‌ احساس سوزش و درد در قفسه سینه، تهوع و تپش قلب، سردرد و سرگیجه به پایگاه‌های جامع سلامت و یا پزشک مراجعه کنند.

وی اظهار داشت: رعایت راهبردهای خودمراقبتی برای سایر اقشار جامعه نیز در شرایط آلودگی هوا ضروری است و برای مثال افراد باید در زمان آلودگی هوا از انجام ورزش‌های سنگین خودداری کرده و از خوردن فست‌فودها که زمینه تخریب و آثار زیان‌بار آلودگی را در بدن افزایش می‌دهند، پرهیز کنند.

مدیرگروه سلامت و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: استفاده از آب فراوان و گروه غذایی میوه و سبزی‌های تازه، شیر و مغزها در شرایط آلودگی هوا کمک کننده است و عوارض سوء آلایندگی را به حداقل می‌رساند.

مهرعلی یادآور شد: افرادی که ماهیت شغلی آنان در فضاهای سرباز آلوده است باید در روزهایی که شاخص کیفیت هوا از مرز سلامت می‌گذرد از ماسک تنفسی استاندارد و فیلتردار در حین کار استفاده کنند و ماسک‌های معمولی کاغذی به‌دلیل اینکه نمی‌تواند جلوی ذرات معلق ریز را بگیرد کارساز نیست.

وی عنوان کرد: تعطیلی مدارس و تاخیر در ساعات کاری ادارات و دانشگاه‌ها از سوی کمیته اضطرار استانی علاوه بر اینکه هدف کاهش تردد و حضور وسایل نقلیه موتوری به‌منظور تولید آلایندگی کمتر را دنبال می‌کند با هدف مواجهه کمتر افراد با هوای آلوده نیز هست، بنابرای اهمیت دارد که افراد در خانه بمانند  و از تماس با هوای آلوده تا حدممکن خودداری کنند.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی ادامه داد: اگرچه ترکیب بیشتر آلاینده‌های هوا منواکسیدکربن، دی اکسیدگوگرد، ازون، ذرات معلق و دی اکسید نیتروژن است اما اکنون آلاینده مسوول در شرایط ناسالم هوای اراک و ساوه ذرات معلق ریز است و اگر آلایندگی هوا استمرار یابد باید ساعات ورزش مدارس تعطیل شده و زنگ‌های تفریح محدودتر شود.

مهرعلی گفت: شاخص تقسیم‌بندی کیفیت هوا در شرایط هشدار، اضطرار و بحران است و مردم با خودداری از تردد غیرضروری تک سرنشین ، ممانعت از روشن کردن آتش و محدود کردن زمان گرم شدن خودرو می‌توانند در تولید حجم آلودگی اثر بگذارند و اجازه ندهند که شرایط هوا  کیفیت بدتری داشته باشد.

اراک به‌عنوان یکی از هشت شهر آلوده کشور، مشمول اجرای طرح کاهش آلودگی هوای کلان‌شهرها در برنامه پنجم توسعه شده است.

ماهیت آلودگی هوای اراک نیمی ناشی از تردد خودروها و نیم دیگر بر اثر فعالیت واحدهای صنعتی است.

ویژگی اقلیمی شهر اراک محصور شدن آن از سه سمت با کوه ، همجواری با کویر و همچنین پدیده وارونگی دما در فصول سرد سال از موضوعاتی است که به آلودگی هوای این شهر دامن می‌زند.

بر اساس اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی روز یکشنبه هوای شهرهای اراک و ساوه در شرایط نارنجی و هشدار قرار دارد./ایرنا

 

 

 

به گزارش بهداشت نیوز:  آکنه صورت در زمان آلوگی هوا حتی در افرادی که سابقه آکنه صورت ندارند هم به وجود می‌آید و می‌تواند سبب نگرانی و افت اعتماد به نفس در آنها شود.

مو‌ها به دلیل مجاورت با هوا و وجود غده‌های چربی در کف پوست سر به سرعت چرب می‌شوند و در روز‌های آلودگی هوا، میزان ریزش مو‌ها افزایش می‌یابد. برای جلوگیری از بروز این مشکل، شست و شوی منظم مو‌ها با شامپوی متناسب با ph کف پوست سر، استفاده از روغن‌های گیاهی، چون روغن نارگیل، روغن زیتون و روغن آرگان پیش از استحمام و خشک کردن مو‌ها پس از استحمام اثرگذار است.

ذره‌های گرد وغبار و آلودگی‌های موجود درهوا می‌توانند به سرعت به ساقه مو‌ها متصل شوند و این یکی از دلایل بروز آکنه صورت در افراد به ویژه بانوان دارای مو‌های بلند است.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد دارای سابقه آکنه، برای کاهش زمینه بروز آکنه افزون بر رعایت رژیم خوراکی حاوی مواد غذایی سالم، انواع میوه و سبزیجات، اهمیت ویژه‌ای به بهداشت شخصی خود بدهند و شب‌ها پیش از خواب حتماً استحمام انجام دهند تا آلودگی از مو‌های آنها پاک شود.

بستن، بافتن مو‌ها و یا قراردادن مو‌ها بالای سر روی بالشت در زمان خواب می‌تواند سبب تماس کمتر پوست صورت با مو‌ها و کاهش ایجاد آکنه شود.

تعویض مرتب بالش و ملحفه‌ هم می‌تواند سبب کاهش تماس پوست صورت با آلودگی و سلول‌های مرده پوستی و ایجاد آکنه التهابی شود.

بروز آکنه در هر نقطه از بدن و صورت به دلیل بروز مشکل در عملکرد یکی از ارگان‌های بدن است. جوش‌های با ریشه هورمونی معمولاً در ناحیه چانه ایجاد می‌شوند درحالی که جوش و آکنه روی گونه و رستنگاه مو‌ها می‌تواند به دلیل چربی و وجود آلودگی درمو‌های سر باشد.

حتی استفاده از روغن مخصوص نرم کردن مو‌ها پس از استحمام و خواب با مو‌های باز هم می‌تواند به دلیل قرار گرفتن پوست صورت در تماس با مو‌های سر سبب ایجاد آکنه شود.

برخی کارشناسان استفاده از کلاه خواب را راهکاری برای جلوگیری از بروز آکنه در اثر تماس پوست صورت با مو‌های سر می‌دانند.

برخی افراد در زمان خواب از چشم بند استفاده می‌کنند و این وسیله در صورت اهمال درشست و شوی منظم می‌تواند سبب ایجاد آکنه درناحیه اطراف چشم، پیشانی و روی بینی شود.

وجود مو‌های بلند و بستن آنها به شکل دم اسبی می‌تواند به دلیل وارد کردن فشار به پوست سر سبب ریزش مو و حتی بروز میگرن و سردرد‌های تنشی در افراد شوند.

برای جلوگیری از بروز سردرد ایجاد شده دراثر بستن سفت و محکم مو‌های سر، کارشناسان توصیه می‌کنند بانوان مو‌های خود را به صورت بافت نگه دارند تا فشار کمتری به مو‌ها وارد شود، از کلیپس و گیره‌های سر کمتر استفاده کنند و در زمان بروز سردرد به انجام ماساژ کف سر و دگرگون کردن وضعیت بستن مو‌ها در طول روز بپردازند که می‌تواند سبب وارد آمدن فشارکمتر به ریشه مو‌ها شود.

هر اندازه مو‌های سربلند‌تر باشد میزان فشار وارد شده به کف سر افزایش می‌یابد و می‌تواند سبب سردرد و حتی ریزش مو در افراد شود.

موی سر زمانی که چرب می‌شود با وارد کردن فشار بیشتر به کف سر می‌تواند سبب تشدید سردرد شود، همچنین رنگ کردن مو‌های سر و استفاده از انواع مواد شیمیایی برای رنگ آمیزی مو‌های سر هم می‌تواند سبب سردرد و میگرن به دلیل تحریک بینی و استشمام بوی مواد شیمیایی شود.

در نهایت کوتاه نگه داشتن مو‌ها می‌تواند به میزان زیاد سبب رفع مشکل سردرد شود، اما اگر پس از کوتاه کردن مو‌ها همچنان مشکل سردرد ادامه داشته باشد این می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد که نیاز‌مند بررسی است.

 

 

به گزارش سلام نو، به گفته کارشناس سازمان هواشناسی، غلظت آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت و صنعتی تا فردا شب ادامه خواهد داشت اما با ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه، بارندگی ها آغاز و هوا سالم می‌شود.

فریبا گودرزی، کارشناس سازمان هواشناسی گفت: در ۲۴ ساعت آینده، جوی آرام همراه با افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت و صنعتی مانند تهران، کرج، اصفهان و اراک خواهیم داشت.

وی افزود: میزان آلودگی هوا به حد ناسالم برای تمامی گروه‌ها است. افراد مبتلا به بیماری خاص، کودکان، سالمندان و زنان باردار از فعالیت طولانی و سنگین در فضای باز خودداری کنند.

گودرزی ادامه داد: فردا سامانه بارشی از سمت جنوب، وارد کشور می‌شود و بارش‌ها در مناطقی از جنوب و غرب به کشور آغاز و به تدریج گستره بارش‌ها به مرکز کشور نیز می‌رسد.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: در روز دوشنبه، سواحل مرکزی و غرب دریای خزر بارش خواهد داشت. از دوشنبه شب به وسیله جریان باد، از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود.

وی افزود: روز سه شنبه در غالب مناطق کشور بارندگی خواهیم داشت. بارش‌ها در منطق جنوب همراه با رعدوبرق و در ارتفاعات به شکل برف خواهد بود.

 
خبرنامه

برای اطلاعات از آخرین خبرها، مقالات و ... در خبرنامه ثبت نام نمایید.

پیوندها
  • همایش های معتبر علمی
  • مرجع دانش
  • با همایش
  • همایش های ایران
  • سازمان فنی و حرفه ای
شهرک غرب، بلوار فرحزادی، پارک (شهید نورانی)، پلاک 26 طبقه دوم غربی
021-88361343
021-88360834
info@exir-salamat.com

طراحی و اجرا : وب گستر دیان

ورود

مرا بخاطر بسپار

آیا نام کاربری خود را فراموش کرده اید؟


ثبت نام